cena haccp w sklepie spożywczym
szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
Blog - ISO 22000
www.food.org.pl
www.haccp.org.pl
www.epb.pl
www.food.org.pl
www.haccap.pl
Catering
Tabela Kaloryczności Produktów (kcal)
Hazard Analysis and Critical Control Point
Prawo - HACCP / GHP
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

Audyty wewnętrzne

Oferujemy Państwu prowadzenie audytów wewnętrznych związanych z bezpieczeństwem żywności oraz weryfikacje systemu HACCP. Wykwalifikowani audytorzy pomogą Państwu zidentyfikować potencjalne niezgodności we wdrożonych systemach jakości oraz procedurach.

Prowadzimy kompleksowe oceny warunków GHP/GMP oraz systemu HACCP. Działalność firmy skierowana jest do sektora spożywczego (produkcja, gastronomia, handel) i paszowego.

1. Audity procesu

  • część procesu realizowana wg. metodyki Klienta
  • prowadzone dla nowych lub transferowanych procesów
  • prowadzone w przypadku powstania dużych lub powtarzających się problemów jakościowych

2. Audity wstępne

  • prowadzone dla oceny zgodności systemu organizacji w stosunku do standardu
  • podstawa projektowania systemu zarządzania

3. Audit przedcertyfikacyjny

  • oceniający zgodność systemu zarządzania organizacji z wybranym standardem przez procesem certyfikacji
  • prowadzony przez audytorów z doświadczeniem w auditach certyfikacyjnych

Audyt dostarcza informacji o poprawności działania posiadanego systemu bezpieczeństwa żywności. Ocenia ryzyko wystąpienia nieprawidłowości oraz sugeruje wprowadzenie działań korygujących zgodnie z Pańśtwa potrzebami.

Audyt HACCP prowadzimy w celu:

  1. potwierdzenia prawidłowego stosowania systemu w firmie;
  2. potwierdzenia stosowania deklarowanych systemów u dostawców / odbiorców;
  3. weryfikacji systemu przed certyfikacją lub urzędową kontrolą;
  4. aktualizacji istniejącej dokumentacji oraz systemu;
  5. dostosowania systemu i dokumentacji do zmian w normach i przepisach prawa;
  6. kontroli wymagań określonych w procedurach / instrukcjach;
  7. nadzoru nad oddziałami firmy.

Zgodnie z przepisami prawa [art. 5 rozp. 852/2004] każdy podmiot wprowadzający żywność do obrotu zobowiązany jest do wdrożenia systemu HACCP. Jednym z elementów systemu HACCP jest "ustanowienie procedur, które powinny być regularnie wykonywane, w celu sprawdzenia, czy środki wyszczególnione w lit. a) - e) działają skutecznie."

 
Prosimy o skorzystanie z formularza w celu uzyskania wyceny audytu w Państwa firmie.
 
 
Rodzaj usługi:

*można zaznaczyć kilka opcji (Ctrl+ lewy przycisk myszy)
 
 
Nazwa firmy:
 
Tel./fax:
 
E-mail:
 
Adres:
 
Kod pocztowy:
 
Miasto:
 
Osoba kontaktowa:
 
 
Rodzaj działaności*:
Liczba pracowników:
 
 
Opis działalności:
 
 
 
 
* zaznaczone pola należy wypełnić
 

 

 

powrót

 

Eksperckie badania sensoryczne

Sensoryczne analizy laboratoryjne przeprowadzane są przez wyszkolony zespół. Wyniki ich pracy (profile, mapy sensoryczne produktów) ze względu na wyjątkowo szeroki zakres informacji przydatnych dla technologów wykorzystywane są w:

  1. kontroli jakości
  2. monitorowaniu produktów w czasie (np. w różnych etapach cyklu życia)
  3. opracowywaniu nowych produktów
  4. pracach nad optymalizacją receptur

Quality Assurance Poland proponuje Państwu usługę stałej opieki nad Systemami Zarządzania, zgodnymi z wymaganiami normami - Pełnomocnik jakości.

Opieka obejmuje:

  • pełen zakres prac Pełnomocnika wg uzgodnionych porzeb
  • programowanie, przeprowadzenie oraz raportowanie auditów wewnętrznych,
  • projektowanie działań korygujących i zapobiegawczych,
  • stałe doskonalenie Systemu Zarządzania,
  • programowanie, przeprowadzenie oraz raportowanie kierowniczych przeglądów zarządzania,
  • udział konsultanta w auditach zewnętrznych

Korzyści z powierzenia z roli zewnętrznego Pełnomocnika:

  • gwarancja funkcjonowania i ciągłego doskonalenia systemu,
  • profesjonalna pomoc i doradztwo,
  • istotna redukcja kosztów utrzymania Systemu (nie ma potrzeby zatrudniania i systematycznego szkolenia Pełnomocnika ds. Systemu Zarządzania orazauditorów wewnętrznych),
  • bezproblemowy przebieg auditów wewnętrznych i zewnętrznych,
  • spełnienie wymagania normy odnośnie systematycznych szkoleń z zakresu wdrożonej normy,
  • bezpłatna aktualizacja Systemu Zarządzania w przypadku nowelizacji normy
 
Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tomtom wrocław hccp
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


:: mapa strony :: polityka prywatności ::
   
   

 

magazyny autity, paszowe, kontrole wewnętrzne i handlu art. spożywczymi. Procedura audytu jakości Instrukcje procedury, delikatesów oraz HACCP zgodnie z wymaganiami Sanepid i Inspekcji Wet.. Szkolenia ISO 22000 Audity wewnętrzne i zewnętrzne z HACCP i haccp haccap hacap iso 22000 wewnętrzne, dostawców i dokumentacji.dieta tabele produktów kcaldieta tabele produktów kcal; dieta tabele produktów kcal

ISO 22000 HACCP

Dane KRS: INSTYTUT RONALDA REAGANA