///
cena haccp w sklepie spożywczym
szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

Dokumentacja dobrych praktyk higienicznej (GHP)i dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) oraz systemu HACCP


Dokumentacja została przygotowana zgodnie z wymaganiami prawnymi określonymi w prawie polskim oraz UE. Wzór dokumentu dostępny jest tutaj.
Domumenty zostały pozytywnie zaopiniowane przez urzędową kontrolę żywności (Sanepid i Inspekcję Wet.).

Dodatkowych informacji na temat dokumentacji GHP / GMP uzyskacie Państwo klikając na link. Aktualny cennik jak również formularz zamówienia dokumentacji HACCP znajdziecie Państwo pod adresem www.haccp-polska.pl


INSTRUKCJE HIGIENICZNO - SANITARNE [GHP]

 
Wszystkie instrukcje
 
Instrukcja mycia rąk
Instrukcja dla kierowcy
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń ekspedycyjnych
Instrukcja dla osób odwiedzających zakład
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynu
Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych
Instrukcja mycia naczyń stołowych
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu
Instrukcja mycia i dezynfekcji wyposażenia zakładu

Instrukcja przyjęcia towaru do zakładu (punkty handlowe)

 
Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
Instrukcja mycia lady chłodniczej (wystawowej)
 
Instrukcja higieny personelu
Instrukcja mycia bemaru
 
Instrukcja mycia i dezynfekcji narzędzi mających kontakt z żywnością
Instrukcja mycia trzonu kuchennego gazowego
 
Instrukcja higieny stanowiska pracy
Instrukcja mycia trzonu kuchennego elektrycznego
 
Instrukcja sprzedaży w sklepie spożywczym
Instrukcja mycia kuchenki mikrofalowej
 
Instrukcja ochrony przed szkodnikami
Instrukcja przygotowania roztworów środków chemicznych
 
Instrukcja przyjęcia mięsa świeżego i drobiu
Instrukcja mycia noży
 
Instrukcja przyjęcia materiałów i opakowań
Instrukcja mycia środków transportu
 
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
Instrukcja mycia form aluminiowych
 
Instrukcja mycia miesiarki do ciasta
Instrukcja mycia naczyń kuchennych
 
Instrukcja mycia chłodni
Instrukcja higieny opaków
 
Instrukcja higieny pojemników GN
Instrukcja higieny termoportów
 
Instrukcja myci i dezynfekcji środków transportu
Instrukcja przyjęcia mrożonek
 
         

DOBRE PRAKTYKI PRODUKCYJNE [GMP]

 
Wszystkie instrukcje GCP
 
Instrukcja przygotowania warzyw, owoców, ziemnikaów
Instrukcja ekspedycji potraw
 
Instrukcja obróbki wstępnej i właściwej
Instrukcja mycia sali konsumenckiej
 
Instrukcja rozmrażania surowców/półproduktów
Instrukcja przyjęcia towarów do gastronomii
 
Instrukcja obróbki cieplnej
Instrukcja higieniczna pionu konsumenckiego
 
Instrukcja składowania przygotowanych potraw
Instrukcja dla kelnera, sprzedawcy
 

KARTY KONTROLI [GHP, GMP]

 
Wszystkie karty kontroli
 
Karta kontroli pracowników
Karta raportu z reklamacji
 
Rejestr środków wycofanych z obrotu
Księga reklamacji
 
Raport z likwidacji artykułów
Karta kontroli urządzeń pomiarowo - kontrolnych
 
Karta kontroli procesów mycia i dezynfekcji
Zaświadczenie o odbytym szkoleniu
 
Karta szkoleń
Rejestr przyjęcia dostaw do zakładu
 

PROCEDURY GMP i HACCP

 
Wszystkie procedury
 
Procedura postępowania z mięsem świeżym i mielonym
 
Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym
Procedura planowania i organizowania szkoleń w firmie
 
Procedura mycia i dezynfekcji
Procedura wzorcowania urządzeń kontrolno - pomiarowych
 
Procedura postępowania z reklamacjami
Procedura usuwania odpadów i ścieków
 
Procedura obiegu dokumentacji
Procedura poboru próbek przez zakłady żywienia zbiorowego
 
Procedura konserwacji maszyn
   
         

PROCEDURY SPECJALISTYCZNE

 
Procedura kalibracji termometrów i wyposażenia kontrolno pomiarowego
 
Procedura paczkownania towaró w zakładzie (oznakowanie "e") >link
 
Procedura identyfikacji i identyfikowalności produktów
  Procedura audytu wewnętrznego

AUDIT GHP/GMP oraz HACCP

 
Lista auditu ghp, gmp i haccp (pakiet dokumentów) - check lista
         

MATERIAŁY SZKOLENIOWE

 
Materiał szkoleniowe dla pracowników (pakiet dokumentów)
         

PLAN HACCP

 
Plan haccp
   
 
Procedury związane z planem haccp (10 procedur systemu HACCP, pakiet dokumentów)
- procedura powołania zespołu ds. systemu HACCP,
- procedura dokumentacji,
- procedura zapisów,
- procedura zakupów art. spożywczych,
- procedura wyznaczania KPK/CCP,
- procedura opis produktu,
- procedura przygotowania schematu technologicznego,
- procedura weryfikacji schematu technologicznego,
- procedura ustalania działań korygujących dla KPK/CCP,
- procedura weryfikacji systemu HACCP.
 
 
 
Imię i nazwisko/
nazwa firmy:
Adres:
Kod i miasto:
Telefon kontaktowy:
(np. 605660993, 717336767)
NIP firmy:
E-mail:

Forma wysyłki:**

Forma płatności:

Forma dokumentacji:
       
Zapoznałem się z regulaminem
       


 

______________________________________
Informacje:
Informujemy, że przesłanie formularza jest równoznaczne z zamówieniem dokumentacji. Istnieje również możliwość sporządzenia instrukcji, procedur, kart kontrolnych wg Państwa życzeń - w tym przypadku prosimy o kontakt. W razie pytań i sugestii prosimy o kontak (071) 733-67-67

UWAGI
Część dokumentów posiada załączniki w postaci Kart lub Instrukcji.
*zaznaczone pola należy wypełnić
**forma wysyłki - dokumenty przy zaznaczeniu opcji "e-mail" zostaną przesłane w formie zarchiwizowanego pliku ".zip", który można otworzyć przy pomocy każdego programu archiwizującego (WinZip, WinRar, 7zip itp.). W celu ochrony plików są one zabezpieczone hasłem. Aby otrzymać hasło należy odpowiedzieć na nasz list z potwierdzeniem otrzymania pliku (w formie załącznika lub linku).
W przypadku zaznaczenia opcji "poczta/kurier" dokumentację przesyłamy wydrukowaną oraz na płycie CD wraz z fakturą VAT. W polu Uwagi można zapisać czy przesyłka ma być priorytetowa.

powrót

 

 

 
Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


:: mapa strony :: polityka prywatności ::