cena haccp w sklepie spożywczym
szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

Formularz zamówienia dokumentacji dobrych praktyk higienicznej i sanitarnej oraz systemu HACCP dla magazyów, chłodni, hurtowni spożywczych

Dokumentacja została przygotowana zgodnie z wymaganiami prawnymi określonymi w prawie polskim. Wzór dokumentu można sprawdzić tutaj. Domumenty zostały pozytywnie zaopiniowane przez urzędową kontrolę (Sanepid). Koszt Pakietu "Hurtownia spożywcza" - 750 zł netto.
Wszystkie dokumenty przekazywane są dla Państwa w formie dwóch księg jakości oraz dodatkowo na płycie CD.
Dodatkowych informacji na temat pakietu Magazyn uzyskacie Państwo klikając na link. Aktualny cennik jak również formularz zamówienia dokumentacji HACCP dla hurtowni, magazynów znajdziecie Państwo pod adresem www.haccp-polska.pl


GRUPY TOWARÓW W MAGAZYNIE / HURTOWNI

 
artykuły spożywcze opakowane (produkty suche)
wędliny w opakowaniach jednostkowych i zbiorczych
 
tłuszcze roślinne i zwierzęce
nabiał pakowany w opakowania jednostkowe i zbiorcze
 
napoje bezalkoholowe i woda
napoje alkoholowe (nisko i wysokoprocentowe)
 
mięso zwierząt rzeźnych i drobiu (świeże)
jaja opakowane i nieopakowane
 
konserwy warzywne, owocowe, mięsne i drobiowe
towary mrożone (ryby, warzywa, owoce, lody, itp.)
 
artykuły spożywcze nie opakowane
kiszonki (ogórki, kapusta)
 
warzywa
owoce

INSTRUKCJE HIGIENICZNO - SANITARNE

 
Wszystkie instrukcje
 
1.
Instrukcja mycia rąk
13.
Instrukcja dla kierowcy
 
2.
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych
14.
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
 
3.
Instrukcja higieny personelu
15.
Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
 
4.
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych
16.
Instrukcja wydania towaru
5.
Instrukcja mycia i dezynfekcji wyposażenia zakładu
17.
Instrukcja dla osób odwiedzających zakład
 
6.
Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
18.
Instrukcja mycia lad i szaf chłodniczych
 
7.
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynu
19.
Instrukcja mycia i dezynfekcji narzędzi mających kontakt z żywnością
 
8.
Instrukcja higieny stanowiska pracy
20.
Instrukcja mycia pojemników
 
9.
Instrukcja ochrony przed szkodnikami
21.
Instrukcja przygotowania roztworów środków chemicznych
 
10.
Instrukcja przyjęcia towarów do magazynu
22.
Instrukcja mycia otoczenia zakładu
 
11.
Instrukcja przyjęcia materiałów i opakowań
23.
Instrukcja mycia środków transportu
 
12.
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
24.
Instrukcja magazynowania grup towarowych
 
 
 

KARTY KONTROLNE

Wszystkie karty kontroli
1.
Karta kontroli pracowników
6.
Karta raportu z reklamacji
2.
Raport z likwidacji artykułów spożywczych
7.
Księga reklamacji
3.
Rejestr środków wycofanych z obrotu
8.
Karta kontroli urządzeń pomiarowo - kontrolnych
4.
Karta szkoleń
9.
Zaświadczenie o odbytym szkoleniu
5.
Karta kontroli procesów mycia i dezynfekcji

PROCEDURY

Wszystkie procedury
1.
Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym
5.
Procedura planowania i organizowania szkoleń
2.
Procedura mycia i dezynfekcji
6.
Procedura wzorcowania urządzeń kontrolno - pomiarowych
3.
Procedura postępowania z reklamacjami
7.
Procedura usuwania odpadów
4.
Procedura obiegu dokumentacji
8.
Procedura dla surowców zwierzęcych

AUDIT GHP/GMP oraz HACCP

Lista auditu ghp, gmp i haccp (pakiet dokumentów)

MATERIAŁY SZKOLENIOWE

Materiał szkoleniowe dla pracowników (pakiet dokumentów)

PLAN HACCP

Procedury związane z planem haccp (pakiet dokumentów)
(analiza zagrożeń z wyznaczonymi punktami krytycznymi (KPK-CCP)

Dodatkowe informacje:


Dane wymagane do wysyłki

 
Nazwa firmy
Adres
Kod i miasto
NIP***
E-mail
Uwagi:
Forma wysyłki:**
poczta e-mail
Forma płatności:
   
na konto za zaliczeniem pocztowym
Rodzaj:
 
drukowane płyta cd drukowane+płyta cd
Zapoznałem się z regulaminem
 

 

 

______________________________________
Informacje:
Informujemy, że przesłanie formularza jest równoznaczne z zamówieniem dokumentacji. Istnieje również możliwość sporządzenia instrukcji, procedur, kart kontrolnych wg Państwa życzeń - w tym przypadku prosimy o kontakt. W razie pytań i sugestii prosimy o kontak (71) 733-67-67

UWAGI
Część dokumentów posiada załączniki w postaci Kart lub Instrukcji.
*zaznaczone pola należy wypełnić
**forma wysyłki - dokumenty przy zaznaczeniu opcji "e-mail" zostaną przesłane w formie zarchiwizowanego pliku ".zip", który można otworzyć przy pomocy każdego programu archiwizującego (WinZip, WinRar, 7zip itp.). W celu ochrony plików są one zabezpieczone hasłem. Aby otrzymać hasło należy odpowiedzieć na nasz list z potwierdzeniem otrzymania pliku (w formie załącznika lub linku).
W przypadku zaznaczenia opcji "poczta/kurier" dokumentację przesyłamy wydrukowaną oraz na płycie CD wraz z fakturą VAT. W polu Uwagi można zapisać czy przesyłka ma być priorytetowa.

powrót

 

 

 

Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


:: mapa strony :: polityka prywatności ::