cena haccp w sklepie spożywczym
szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

Formularz zamówienia procedury przyjęcia
w zakładzie osoby niepełnosprawnej

Dokumentacja została przygotowana zgodnie z wymaganiami prawnymi określonymi w prawie polskim art. 59a ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225) - (kliknij aby ściągnąć aktualną ustawę).

"Art. 59a.

Podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii, obowiązane są uwzględniać w procedurach dotyczących dobrej praktyki higienicznej oraz wdrażania i stosowania zasad systemu HACCP prawo wstępu i korzystania z tych zakładów przez osoby niepełnosprawne z psem asystującym w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych."

Procedura została pozytywnie zaopiniowana przez urzędową kontrolę żywności (Sanepid i Inspekcję Wet.) Cennik dokumentacji - kliknij.

 

Formularz zamówienia
procedury przyjęcia osób niepełnosprawnych z psem przewodnikiem

PROCEDURY GMP/GHP i HACCP

Wszystkie procedury dla gastronomii
Wszystkie procedury dla handlu artykułami spożywczymi
  Procedura przyjęcia osoby niepełnosprawnej dla gastronomii (restauracje, bary, kawiarnie, itp.) Procedura przyjęcia osoby niepełnosprawnej dla zakładów handlowych (sklepy, markety, delikatesy, itp.)
  Procedura dla mięsa świeżego i mielonego (zakłady gastronomiczne) Procedura dla mięsa świeżego i mielonego (zakłady handlowe)
  Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym (zakłady gastronomiczne) Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym (zakłady handlowe)
  Procedura postępowania z reklamacjami (zakłady gastronomiczne) Procedura postępowania z reklamacjami (zakłady handlowe)
  Procedura mycia i dezynfekcji (zakłady gastronomiczne) Procedura mycia i dezynfekcji (zakłady handlowe)
Procedura planowania i organizowania szkoleń
Procedura wzorcowania urządzeń kontrolno - pomiarowych
Procedura usuwania odpadów
Procedura obiegu dokumentacji
AUDIT GHP/GMP oraz HACCP
Lista auditu ghp, gmp i haccp (procedura auditu, check lista, raport pokontrolny, harmonogram auditów wew., itp.)
MATERIAŁY SZKOLENIOWE
Materiał szkoleniowe dla pracowników (pakiet dokumentów)
 
Nazwa firmy:
Adres:
Kod i miasto:
Telefon kontaktowy:
NIP firmy:
E-mail:

Forma wysyłki:**
 
poczta / kurier e-mail (wysyłka e-mail - opłacenie faktury pro-forma)

Forma płatności:
 
na konto termin płatności
7 dni
za zaliczeniem
pocztowym

Rodzaj:
 
drukowane płyta cd drukowane+płyta cd
     

Zapoznałem się z regulaminem

 

______________________________________
Informacje:
Informujemy, że przesłanie formularza jest równoznaczne z zamówieniem dokumentacji. Istnieje również możliwość sporządzenia instrukcji, procedur, kart kontrolnych wg Państwa życzeń - w tym przypadku prosimy o kontakt. W razie pytań i sugestii prosimy o kontak (71) 733-67-67

UWAGI
Część dokumentów posiada załączniki w postaci Kart lub Instrukcji.
*zaznaczone pola należy wypełnić
**forma wysyłki - dokumenty przy zaznaczeniu opcji "e-mail" zostaną przesłane w formie zarchiwizowanego pliku ".zip", który można otworzyć przy pomocy każdego programu archiwizującego (WinZip, WinRar, 7zip itp.). W celu ochrony plików są one zabezpieczone hasłem. Aby otrzymać hasło należy odpowiedzieć na nasz list z potwierdzeniem otrzymania pliku (w formie załącznika lub linku).
W przypadku zaznaczenia opcji "poczta/kurier" dokumentację przesyłamy wydrukowaną oraz na płycie CD wraz z fakturą VAT. W polu Uwagi można zapisać czy przesyłka ma być priorytetowa.

powrót

 

 

Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


:: mapa strony :: polityka prywatności ::