cena haccp w sklepie spożywczym
szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

Pakiet "SKLEP SPOŻYWCZY"
dobre praktyki higieniczne (GHP) i system HACCP

Pakiet został zaprojektowany przez osoby wdrażające systemy jakości w sklepach spożywczych, punktach handlowych, super- i hipermarketach. Zawiera on wszystkie niezbędne dokumenty związane z Dobrą Praktyką Higieniczną GHP (sanitarną) oraz systemem HACCP dla handlu żywnością.

Dodatkowych informacji na temat pakietu Sklep uzyskacie Państwo klikając na link. Aktualny cennik jak również formularz zamówienia dokumentacji HACCP dla sklepów spożywczych znajdziecie Państwo pod adresem www.haccp-polska.pl

W skład pakietu wchodzi ponad 40 gotowych, zawsze aktualnych dokumentów wraz z opracowaną Księgą HACCP. Dokumenty dostosowywane są indywidualnie dla punktów handlowych, sklepów spożywczych, kiosków, delikatesów, i innych podmiotów obracających środkami spożywczymi (spis dokumentów - kliknij). Wzór dokumentu: HACCP-tutaj, GHP i GMP-tutaj. Dodatkowo można otrzymać:
- termometry do lodówek i zamrażarek
- naklejki na urządzenia chłodnicze / zamrażarki

Już ponad 1200 punktów handlowych skorzystało z dokumentacji pakietu "Sklep Spożywczy". Pakiet został pozytywnie zaopiniowany przez urzędową kontrolę żywności (SANEPID).

Gwarancja: z naszej strony dajemy 6 miesięcy gwarancji, że przygotowana dla Państwa dokumentacja HACCP GHP i GMP jest zgodna z wymaganiami SANEPID lub Inspekcji Wet. W przypadku zmian wprowadzamy je bezpłatnie. Dokumentacja obejmuje stan prawny na dzień: 01 lipca 2010 r.

Formularz zamówienia
Pakiet "Sklep Spożywczy"

         
 
Dodatkowe informacje:
mięso świeże i drób nieopakowany
mięso świeże i drób opakowany jednostkowo
wyroby garmażeryjne
(surówki, sałatki, itp.)
jaja nie opakowane jednostkowo
wędliny pakowane i porcjowane
nabiał pakowany i porcjowany
warzywa, owoce, kiszonki
mrożonki "luzem"
pieczywo nieopakowane
wyroby cukiernicze
(ciasta na wagę, itp.)
dodatkowy asortyment
Liczba urządzeń chłodniczych/szaf chłodniczych
Chłodnie (wydzielone pomieszczenia)
Liczba zamrażarek/ lad lub szaf mroźniczych
Termometry do urządzeń chłodniczych - (+5 zł/szt.)
Własny środek transportu
Materały szkoleniowe (+100zł netto)
   
 
 
Nazwa firmy:
 
Adres:
 
Tel./fax:
 
Miasto:
Kod pocztowy:
 
NIP:
E-mail:
 
www.
 

 
Forma wysyłki:
płyta cd
 
drukowane 3 księgi +płyta CD-Rom (standardowa przesyłka)
 
e-mail (przedpłata na konto - dane do przelewu - kliknij)
 
 
Forma płatności:
faktura VAT płatna na rachunek (termin płatności 7 dni)
 
za zaliczeniem pocztowym (płatne u kuriera)
 

 
Zapoznałem się z regulaminem

 

______________________________________
Informacje:
Informujemy, że przesłanie formularza jest równoznaczne z zamówieniem dokumentacji. Istnieje również możliwość sporządzenia instrukcji, procedur, kart kontrolnych wg Państwa życzeń - w tym przypadku prosimy o kontakt. W razie pytań i sugestii prosimy o kontak (71) 733-67-67

UWAGI
Część dokumentów posiada załączniki w postaci Kart lub Instrukcji.
*zaznaczone pola należy wypełnić
**forma wysyłki - dokumenty przy zaznaczeniu opcji "e-mail" zostaną przesłane w formie zarchiwizowanego pliku ".zip", który można otworzyć przy pomocy każdego programu archiwizującego (WinZip, WinRar, 7zip itp.). W celu ochrony plików są one zabezpieczone hasłem. Aby otrzymać hasło należy odpowiedzieć na nasz list z potwierdzeniem otrzymania pliku (w formie załącznika lub linku).
W przypadku zaznaczenia opcji "poczta/kurier" dokumentację przesyłamy wydrukowaną oraz na płycie CD wraz z fakturą VAT. W polu Uwagi można zapisać czy przesyłka ma być priorytetowa.

powrót

 

1. Analiza zagrożeń (plan HACCP): - wzór

1a) dla mięsa świeżego i produktów mięsnych;
1b) dla mleka i produktów mlecznych (nabiał, sery, itp.);
1c) dla wędlin (wędliny, wędzonki, itp.) porcjowanych i opakowanych;
1d) dla wyrobów cukierniczych;
1e) dla pieczywa i wyrobów piekarniczych;
1f) dla wód mineralnych i napoi gazowanonych i niegazowanych;
1g) dla towarów nieopakowanych nie wymagających warunków chłodniczych;
1h) dla towarów opakowanych w opakowania jednostkowe;
1i) dla wyrobów garmażeryjnych porcjowanych (pierogi, sałatki, itp.);

Księga Dobrych Praktyk Higienicznych (GHP) - wzór

2. Instrukcja mycia rąk
3. Instrukcja dla kierowcy
4. Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń ekspedycyjnych
5. Instrukcja ochrony zakladu przed szkodnikami
6. Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
7. Instrukcja dla osób odwiedzających zakład
8. Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynu
9. Ogólna instrukcja mycia i dezynfekcja
10. Instrukcja mycia i dezynfekcji
11. urządzeń chłodniczych
12. Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
13. Instrukcja mycia i dezynfekcji wyposażenia zakładu
14. Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
15. Instrukcja mycia lady chłodniczej (wystawowej)
16. Instrukcja higieny personelu
17. Instrukcja mycia i dezynfekcji narzędzi mających kontakt z żywnością
18. Instrukcja sprzedaży w sklepie spożywczym
19. Instrukcja ochrony przed szkodnikami
20. Instrukcja przyjęcia mięsa świeżego i mrożonego
21. Instrukcja przyjęcia materiałów i opakowań
22. Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
23.
Lista auditu ghp, gmp i haccp
24. Karta kontroli pracowników
25. Rejestr środków wycofanych z obrotu
26. Księga reklamacji i Karta raportu z reklamacji
27. Raport z likwidacji artykułów
28. Karta kontroli urządzeń pomiarowo - kontrolnych
29. Karta kontroli procesów mycia i dezynfekcji
30. Zaświadczenie o odbytym szkoleniu
31. Karta szkoleń
32. Procedura postępowania z wyrobem niezgodnym
33. Procedura planowania i organizowania szkoleń
34. Procedura mycia i dezynfekcji
35. Procedura wzorcowania urządzeń kontrolno - pomiarowych
36. Procedura postępowania z reklamacjami
37. Procedura usuwania odpadów
38. Procedura dla mięsa świeżego i mielonego
39. Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu

Karty kontroli i zapisów

40. Karty zapisu:
- pomiar temperatury (obowiązkowy do prowadzenia) - zalaminowana
- przyjęcie dostaw (zgodnie z art. 18 rozporządzenia (WE) 178/2002) - zalaminowana
- postępowanie z wyrobem niezgodnym (obowiązkowy do prowadzenia)
- karta reklamacji (obowiązkowy do prowadzenia)
- kontroli środków transportu (nie obowiązkowy)
- konserwacji maszyn i urządzeń (obowiązkowy do prowadzenia)
- rejestr dostawców (zgodnie z art. 18 rozporządzenia (WE) 178/2002)
- kontroli higieny pomieszczeń (nie obowiązkowy)
- przyjęcia surowców zwierzęcych

 

 

Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


:: mapa strony :: polityka prywatności ::