szkolenia iso 22000 haccap szkoleniowe przedszkolu przedszkole szkole szkoła żywieniu zbiorowym żywienie zbiorowe
Strona poświęcona wdrożeniom ISO 22000
Oferta firmy
Zapytanie HACCP ISO 22000 GHP GMP
Księga HACCP instrukcje GHP GMP materiały szkoleniowe audyt HACCP
HACCP w handlu sklepie spożywczym, delikatey hurtownie oraz marketów
Szkolenia pracowników z haccp i iso 22000, audyt dokumentacji
Kontakt do firmy
HACCP dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego barów restauracji
Procedury ghp gmp dla handlu gastronomii zakładów żywienia zbiorowego restauracji
Instrukcje dla handlu sożywczego, przedszkoli i stołówek
Audyt systemów, norm, przed certyfikacją. Przygotowanie rapaortu i działań poaudytowych | korygujących
Księga jakości ISO 22000 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu, szkolenia
Księga jakości ISO 9001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu
paszowe systemy ovocom gmp plus b2 b4.1 iso w paszach materiały rozporządzenia
europgap international food standard British Retail Consortium
Księga jakości ISO 18001 certyfikacja doradztwo pomoc przy wdrażaniu bhp w firmie
niskie ceny haccp najtaniej haccp ghp gmp iso 9001 dokumentacja profesjonalizm
ustawa instrukcje higiena rozporządzenia dot. HACCP
rozporządzenia (we) procedury ghp rozp. dot. GMP, system rasff, gmo, żywność ekologiczna, rolnictwo
PN-EN ISO 9001:2009 - wymagania, zmiany interpretacje iso9001 iso 9001 9000
linki ddd ghp gmp iso 9001 22000
transport żywności pasz GMP PLUS gmp+ zboża rzepak
system haccp w zakładach żywienia restauracjach sushi catering
 
branża spożywcza maszyny dyrektywa maszynowa pakowaczki linie produkcyjne technologia żywności
 
 
 
 
 
Blog - ISO 22000
www.food.org.pl
www.haccp.org.pl
www.epb.pl
www.food.org.pl
www.haccap.pl
Catering
Tabela Kaloryczności Produktów (kcal)
Hazard Analysis and Critical Control Point
Prawo - HACCP / GHP
   
   
pasożyty w żywności ddd szkodniki ochrona monitoring mysz karaluch
pestycydy dioksyny metale ciężkie wwa pah mykotoksyny
higiena mikrobiologia 2073/2005 higiena wyrobów salmonella e. coli listeria
audyty atp metoda luminometr kontrole wewnętrzne walidacja weryfikacja monitoring haccp
 

zakłady żywienia zbiorowego przedszkole praca specjalista haccpOferty pracy
Quality Assurance Poland



 

 

Zapraszamy do składania ofert podając numer referencyjny oferty. Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi wyłącznie na interesujące nas oferty. Nieodsyłamy złożonych dokumentów. W złożonych aplikacjach prosimy o umieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002 r. nr 101, poz. 926, ze zm.)".

PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH na teren całej Polski nr ref. 01/2010

Do obowiązków przedstawiciela należeć będzie:
- Nawiązywanie i utrzymywanie stałych kontaktów z branżą spożywczą
- Sprzedaż bezpośrednia usług firmy
- Monitorowanie działań konkurencji
Kandydat powinien:
- Posiadać wysoki poziom motywacji wewnętrznej
- Posiadać wykształcenie minimum średnie
- Posiadać prawo jazdy kat.B
- Być dyspozycyjny
- Łatwo nawiązywać kontakty
- Posiadać wysoką kulturę osobistą
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej (technolog, pracownik produkcji, itp.).

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - STAŻ na teren całej Polski nr ref. 02/2010

Oferta przeznaczona dla studentów IV i V roku studiów dziennych
i zaocznych na kierunkach:
- technologia żywności
- towaroznawstwo
- weterynaria
Wymagania:
- znajomość zagadnień związanych z systemami zarządzania (ISO 9000, ISO 14000, PN-N 18000/ OHSAS 18000, HACCP)
- otwartość i umiejętność nawiązywania dobrych relacji z klientami
- bardzo dobre umiejętności negocjacyjne
- silna motywacja do osiągania sukcesów
- duże zaangażowanie i samodzielność
- kreatywność
Z naszej strony oferujemy:
- zdobycie doświadczenia
- przeprowadzanie audytów w branży spożywczej.
- przeprowadzanie szkoleń z zakresu GMP, GHP, HACCP
- tworzenie procedur systemowych.

Specjalista ds. systemów jakości na teren całej Polski nr ref. 03/2010

Do obowiązków wybranej osoby będzie należało:
- opracowanie, rozwój i wdrażanie planów marketingowych,
- tworzenie i realizacja budżetu firmy,
- wdrożenia systemów jakości u Klienta,
- zarządzanie procesami i pozyskiwania informacji rynkowej.
Od kandydata oczekujemy:
- Wykształcenia wyższego kierunkowego,
- Profesjonalnej wiedzy z zakresu technik i narzędzi związanych ze stanowiskiem pracy,
- Doświadczenia w zakresie systemów jakości HACCP/GHP/GMP.

Informacja dodatkowe:

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego (format .doc, .pdf) na adres:jakościowe procedury iso 9001 dokumentacja iso 9000

 
Klienci HACCP ISO 22000 GHP GMP - referencje
Haccp w sklepie spożywczym, delikatesach, kioskach, barach. Księga jakości, instrukcje ghp, procedury gmp, zapisy karty kontroli
Materiały szkoleniowe z zakresu zasad HACCP, GHP, GMP
HACCP dla hurtowni nabiałowej, spożywczej, owocowo-warzywnej ogólnospożywczej przemysłowej pphu
Promocja systemów jakości w handlu
Obowiązki wdrażania systemu jakości i dobrych praktyk, zakłady gastronomiczne, sklepy, handel
Szkolenia dla pracowników w zakładzie. Programy szkoleń, najniższe ceny, EFS, dofinansowanie
Sklep internetowy z wzorcową dokumentacją ghp gmp haccp iso 9001
bezpieczeństwo żywności przepisy prawa rozporządzenie 852/2004 853/2004 uboczne produkty pochodzenia zwierzęcego
odpady zwierzęce roślinne zwierzęta rolnictwo gap europga owoce i warzywa normy ue dyrektywa maszynowa termometry maszyny i urządzenia

 
tomtom wrocław hccp
 

haccp hacap haccap haccp systemy jakości 22000 iso 9001 14001 żywność higiena pasze żywieniowe normy kcal delikatesy hurtownie intrukcje sanitarne epidemiologiczne procedury księga haccp sklep spożywczy pierogi gastronomia technologia gastronomicznej restauracja haccp bar szybkiej obsłgi księga HACCP dokumentacja dokumenty wzór ghp gmp plus gcp gap euroapgap rolnictwo instrukcje szkole przedszkolu zakład żywienia zbiorowego


mapa strony
   
   

 

magazyny spożywcze, paszowe, wyposażenie gastronomii i handlu art. spożywczymi. Ksiega jakości Instrukcje procedury, delikatesów oraz HACCP zgodnie z wymaganiami Sanepid i Inspekcji Wet.. Szkolenia ISO 22000 Audity wewnętrzne i zewnętrzne z HACCP i haccp haccap hacap iso 22000 . iso 9001 wewnętrzne, dostawców i dokumentacji.dieta tabele produktów kcaldieta tabele produktów kcal; dieta tabele produktów kcal

ISO 22000 HACCP

Dane KRS: INSTYTUT RONALDA REAGANA