Szkolenia minimum sanitarne HACCP

Szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności i pasz

#haccppolska #haccp #szkolenia #kursy #systemhaccp #iso22000 #fssc22000 #pasze #petfood #brcgs #ifsfood

Kursy, szkolenia webinary HACCPSzkolenia prowadzone są przez konsultantów w dziedzinie systemu HACCP, ISO 22000 oraz standardów BRC GS, IFS Food oraz specjalistów z zakresu branży spożywczej, posiadających wieloletnie doświadczenie poparte wiedzą praktyczną na temat przemysłu spożywczego, a także prawa żywnościowego. Szkolenia przeznaczone są dla pracowników firmy, nowo przyjmowanych lub sezonowych pracowników, dyrekcji, kierownictwa, specjalistów ds. jakości, itp. oraz osób indywidualnych.

Forma szkoleń dopasowana jest do potrzeb uczestników, prowadzimy szkolenia wewnętrzne (dedykowane dla firmy), zewnętrznych - otwartych oraz webinariów. Łączą one w sobie elementy podstawowej wiedzy na temat systemu z ćwiczeniami pozwalającymi na zdobycie praktyki w samodzielnym postępowaniu w trakcie wdrażania i utrzymywania systemów bezpieczeństwa żywności i pasz.

Po szkoleniu uczestnicy otrzymują zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu, będące udokumentowaniem postępowania zgodnie z wymaganiami prawa polskiego (ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (2020) oraz rozporządzenie (WE) 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych).

Oferujemy szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne prowadzone przez profesjonalistów i praktyków branżowych. W celu uzyskania dodatkowych informacji zapraszamy do kontaktu za pomocą formularza. Pozwoli nam on, na dokładniejszą wycenę certyfikacji, wdrożenia systemu lub szkolenia Twojej firmie. Odpowiedź otrzymasz w ciągu 24 godzin.